Bij Biowinkel4you.nl werken we niet zomaar samen met onze leveranciers, daar zit iets achter. In juli is het de maand van het brood, dus zetten we Zonnemaire Biologische Bakkerij graag in het zonnetje en leggen we jou uit wat Zonnemaire Biologische Bakkerij nu eigenlijk zo bijzonder maakt, maar ook, waarom bij van Biowinkel4you.nl, graag met hun samenwerken!

Zonnemaire Biologische Bakkerij en Biowinkel4you.nl
Met veel ambitie en een geheel eigen visie op bakkerijproducten stond biologische bakker Ad van der Westen als innovator aan de wieg bij de ontwikkeling van een volledig biologisch assortiment. Zonnemaire wil elke dag het hoge kwaliteitsniveau waar maken en met nieuwe productinnovaties inspelen op de consument van vandaag. Wanneer je kiest voor het biologische brood van Zonnemaire Biologische Bakkerij zet je veel meer op tafel dan alleen een authentieke smaak. Wanneer je kiest voor brood van Zonnemaire Biologische Bakkerij kies je voor balans, natuurlijke ingrediënten, duurzaamheid en vitaliteit. Bewust kiezen voor heerlijke biologische voeding, dat is ook precies de reden dat Biowinkel4you.nl de samenwerking met Zonnemaire Biologische Bakkerij aangaat.

Hoe gaat dat bakken in zijn werk bij Zonnemaire Biologische Bakkerij?
Zonnemaire Biologische Bakkerij hecht veel waarde aan een duurzaam productieproces. Zo wordt het graan versgemalen tussen ambachtelijke molenstenen en wordt het deeg na gereedheid handmatig gemengd en gekneed. Hierdoor kan het brood optimaal rijzen. Doordat Zonnemaire Biologische Bakkerij gebruik maakt van traditionele ovens, krijgt het een eigen, originele smaak die je alleen in het brood van Zonnemaire Biologische Bakkerij terugvindt.

Proef het brood van Zonnemaire Biologische Bakkerij bij Biowinkel4you.nl!
In de webshop vind je al het brood van Zonnemaire. Helemaal mooi, in juli is het de maand van het brood en ontvang je 10% korting op al het brood met kortingscode BROOD01! Da’s mooi meegenomen. Wist je ook dat je voor biologische lekkernijen bij ons aan het juiste adres bent? Denk bijvoorbeeld aan deze Biologische Brownies of deze Biologische Chocolate Chips.
  Biowinkel4you.nl     27-07-2018 13:44     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.