Opzoek naar beoordelingen? Dan zit je hier goed! We zijn nog niet zo lang online, vandaar dat de reviews nog niet pagina's lang zijn. Ben jij iemand die ervaring heeft met biologische boodschappen bestellen bij Biowinkel4you.nl? Laat dan een review achter! Wij gaan waardevol om met de feedback die wij ontvangen en zullen verbeterpunten daadwerkelijk toepassen.

 

Marijke Vielvoije - Stellinga - 03/02/2019 om 16:06

Ik ben steeds erg tevreden. De producten zijn heerlijk en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.
Erg fijn om bij jullie te winkelen!

Anabell Espinoza - 14/11/2018 om 10:30

Alles is vers en heerlijke vlees.

Nathalie - 06/11/2018 om 19:39

Melk uit de fles...heerlijke smaak. Niet te evenaren met de biologische melk uit de supermarkt. De smaak uit mijn jeugd, toen de melkboer nog langskwam.

Gerard - 01/11/2018 om 14:11

Ik bestel al een tijdje mijn boodschappen bij de biowinkel en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en service die je er bij krijgt. Een tevreden klant voor een duurzame relatie.

Nahdie ter Haar - 31/10/2018 om 12:53

Heerlijke producten die uit de streek komen, ze zijn echt heerlijk! En natuurlijk biologisch. Fijne webshop met leuke bezorgers, biologische boodschappen ontvangen van Biowinkel4you.nl is een feestje!

Margriet - 23/10/2018 om 10:05

Het zag er allemaal weer mooi uit en smaakte prima!

Nathalie - 13/10/2018 om 14:11

De hamburger is een echte aanrader! Wàt een smaak! Hemelss... Bij de aardperen in de groententas, een makkelijk recept bijgevoegd. Erg handig. Bezorging fantastisch!!

Ruud Belle - 28/09/2018 om 12:19

Biowinkel4you, Tevreden met de bestellingen.
Goed geholpen bij alle vragen.
Heel veel succes

Cindy - 13/09/2018 om 15:04

Mooi concept!
Mensen met een passie!
Goede en producten...heerlijke koeken!

Margriet - 11/09/2018 om 10:33

weer prima producten deze week

Margriet - 04/09/2018 om 12:10

Prima service en goed fruit, als er iets is wordt er altijd keurig overlegd. Ook zijn we heel blij met het afval fruit voor onze varkens.

Damy - 20/08/2018 om 21:08

klantvriendelijke bestelwebsite.
ruime keuze in producten, en er komen zo en dan wat bij.
Als je de winkel inloopt altijd oprecht klantvriendelijk en eerlijk.

Damy Voogd - 23/06/2018 om 18:29

Ik ben al een enige tijd klant van de bio-winkel4you, vriendelijk personeel en goede sfeer.
Ben zeer tevreden over de producten, merk zelf als ik biologisch eet beter presteer in mijn werk (klussenbedrijf|Voogd)
En ben er van overtuigd dat er meer smaak in zit omdat er meer voedingstoffen in zitten en minder gif stoffen in de producten.
webwinkel zeer makkelijk in gebruik.

 
Pagina 1 van 1