amandel-verzachtende-body-lotion-weleda
amandel verzachtende body lotion - weleda - 200 ml
Amandel Verzachtende Body Lotion van Weleda - Zachte, kalmerende lotion. Speciaal voor de gevoelige huid. - Vegan

Artikelnummer

88710

ÔéČ┬á14,99
Prijs per stuk
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Ingrediënten
Water, Jojobaolie**, Kokosolie**, Glycerine, Pentyleenglycol, Trehalose, Betaine, Behenylalcohol, Glyceryl stearaat citraat, Squalaan, Bernagiezaadolie, Extract van gemheester, Xanthaan, Glycerylcaprylaat. * = verkregen uit natuurlijke etherische oliën, ** = van biologische teelt
 
  • Intensieve hydratatie
  • Met 100% biologische kokosnootolie en jojobaolie
  • 100% natuurlijk en parfumvrij

Zachte, kalmerende lotion
Deze zachte, kalmerende lotion is speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid te verzachten en intensief te hydrateren. Het geeft de snel geïrriteerde en rode huid verlichting en vermindert jeuk en trekkerig gevoel door droogheid. De lotion maakt de huid zacht en soepel, zonder dat het vettig of plakkerig aanvoelt.

100% natuurlijke en biologische ingrediënten
De combinatie van biologische kokosnootolie en biologische jojobaolie in Verzachtende Body Lotion zorgen voor verlichting en zijn zeer huidvriendelijk. Kokosnootolie beschermt de huid tegen vochtverlies. En jojobaolie bevat dezelfde eigenschappen als de lipiden in je huid. De vloeibare was is herkenbaar voor je huid en wordt zo goed opgenomen.

Body lotion voor de gevoelige huid
Verzachtende Body Lotion is speciaal ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. De verdraagzaamheid en werkzaamheid zijn dermatologisch bewezen.
Verzachtende Body Lotion is parfumvrij en bevat geen alcohol om irritatie of een allergische reactie te voorkomen. Bovendien heeft deze lotion het ECARF-certificaat. Een keurmerk om aan te geven dat dit product geschikt is voor de overgevoelige, allergische huid.

Hoe te gebruiken?
Breng Verzachtende Body Lotion na een bad of douchemoment over het hele lichaam aan. Je kunt deze zachte lotion dagelijks gebruiken.