arnica-sport-massageolie-weleda
arnica sport massageolie - weleda - 100 ml
Arnica Sport Massageolie van Weleda - Vegan

Artikelnummer

80009

€ 12,99
Prijs per stuk
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ingrediënten
Zonnebloemolie**, Olijfolie**, Compositie van natuurlijke etherische oliën*, Extract van arnicabloem**, Berkenbladextract, Limoneen*, Linalool*, Geraniol*, Coumarin*. * = verkregen uit natuurlijke etherische oliën, ** = van biologische teelt

Verwarmt en ontspant de spieren
  • Voorkomt spierpijn
  • Ontspant en verwarmt de spieren
  • Gebruiken voor en na het sporten
  • Met de aromatische geur van rozemarijn en lavendel


Een massage met Arnica Sport Massageolie voor het sporten helpt spierkrampen en stijfheid voorkomen. Na lichamelijke inspanning zorgt het verwarmende effect van de olie ervoor dat de spieren goed ontspannen. Tegelijkertijd stimuleert ze de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor deze gezond en elastisch blijft. Ook bij stijfheid in nek en schouders brengt Arnica Sport Massageolie verlichting. Daarom is dit product dan ook al jaren de favoriet van tal van sporters, masseurs en fysiotherapeuten.

Hoe te gebruiken?
Te gebruiken bij het sporten door voor de inspanning dun aan te brengen en na de inspanning voor een uitgebreide, langzame massage. Als lichaamsverzorging te gebruiken door na het douchen of een bad op de nog vochtige huid aan te brengen. Giet enkele druppels in de handpalm en wrijf beide handpalmen tegen elkaar. Verdeel de olie over het hele lichaam tot deze helemaal opgenomen is.