baby-calendula-liniment-reinigingsmelk-weleda
baby calendula liniment reinigingsmelk - weleda - 400 ml
Weleda Baby Calendula Liniment Reinigingsmelk - Voor de luierverschoning. Reinigt de gevoelige babybillen

Artikelnummer

84495

ÔéČ┬á12,49
Prijs per stuk
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Ingrediënten
Water, Olijfolie**, Glycerine, Zonnebloemolie**, Bijenwashydrolysaat, Goudsbloemextract (Calendula)**, Sesamolie**, Glycerylcaprylaat, Xanthaan, Tocoferol, Citroenzuur, Lactylmelkzuurester natriumzout, Sodiumhydroxide, Calciumhydroxide. * verkregen uit natuurlijke etherische oliën, ** = van biologische teelt
 
  • Reinigt uiterst mild
  • Voorkomt roodheid
  • Met biologische olijfolie, sesamolie en zuivere bijenwas

Liniment is een 100% natuurlijk traditioneel Frans mengsel van olijfolie en kalkwater om babybilletjes te reinigen. Weleda heeft aan dit recept extract van biologische Calendula, plantenoliën en zuivere bijenwas toegevoegd.

Daarmee is Liniment Reinigingsmelk een 4-in-1 formule die de gevoelige huid van de babybilletjes reinigt, verzorgt, kalmeert en beschermt. Een bio en 100% natuurlijk alternatief voor vochtige babydoekjes. Liniment heeft een zeer goede verdraagzaamheid die dermatologisch is bewezen. Een uitkomst voor de gevoelige babyhuid.
  • Verzorgt schrale plekjes
  • Alternatief voor vochtige babydoekjes

Hoe te gebruiken?
Schud de fles voor gebruik. Breng Liniment Reinigingsmelk aan op een washandje, hydrofiele doek of tissue en reinig de babybilletjes. Afspoelen is niet nodig.