biologische-adukibonen-greenage biologische-adukibonen-greenage
biologische-adukibonen-greenage biologische-adukibonen-greenage
adukibonen - 500 gram
Biologische adukibonen van GreenAge

Artikelnummer

5011735

€ 4,59
Prijs per zak
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ingrediënten
Adukibonen*, * = van biologische oorsprong

De aduki is het roodbruine boontje van een éénjarige vlinderbloemige klimplant. Deze boon is kleiner en ronder dan bijvoorbeeld witte bonen of zwarte bonen. Aduki’s zijn notig en ietwat zoetig en worden daarom in heel Azië met name in zoete gerechten gebruikt. In Europa en Amerika kent deze boon echter ook hartige toepassingen.
 
Adukibonen week je eerst een nachtje, waarna je ze kookt en verder verwerkt. Maak er zelf bonenpasta van als basis voor een Aziatisch dessert of gebruik ze voor eigentijdse verrassende brownies of hummus. Daarnaast doen ze het ontkiemd bijzonder goed als variant op taugé!

Waarom wij bij Biowinkel4you.nl voor GreenAge kiezen
GreenAge brengt alleen producten op de markt die biologisch zijn. De boeren met wie zij samenwerken, behandelen hun gewassen zoals een chef dat doet bij de bereiding van zijn gerechten; toegewijd en liefdevol. “Hun” boeren beschouwen ze als familie en samen proberen ze zo respectvol mogelijk om te gaan met het leven op aarde. Bij biologisch ligt de nadruk meer op natuur & dieren, bij hun boeren op de mens. Vanzelfsprekend hoort daar een prijs bij die fair is, voor en door iedere schakel in de keten.