biologische-amandelen-horizon
amandelen - 150 gram
Allergenen: Bevat: AMANDELEN

Artikelnummer

5000184

€ 4,19
Prijs per zak
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ingrediënten
AMANDELEN*, * = Biologisch

Allergenen
Bevat: AMANDELEN

De amandelen van Horizon komen al 25 jaar van een Spaanse boerencoöperatie in Andalusië. Door met stokken tegen de takken te slaan vallen de rijpe amandelen uit de boom in de grote zeilen die eronder zijn gespannen. In de boomgaard wordt de groene bast verwijderd. Onder deze groene bast zit een donkere harde bast, die pas in de fabriek gekraakt wordt. Lekker als voedzaam tussendoortje of door een gerecht.

Waarom wij bij Biowinkel4you.nl voor Horizon kiezen
Horizon Natuurvoeding is gespecialiseerd in de productie van biologische notenpasta's en de import van biologische noten, zuidvruchten en zaden. De lat ligt hoog wat betreft de kwaliteit. Daarom worden bijna alle grondstoffen direct in het land van oorsprong gekocht. Meestal van boeren en verwerkers met wie al jarenlang samengewerkt wordt.
Zo zijn de Horizon biologische abrikozen, vijgen, rozijnen en hazelnoten afkomstig van het Good Food project in Turkije. Horizon Natuurvoeding is één van de initiatiefnemers van de Good Food Foundation, een stichting die zich bezig houdt met het opzetten, stimuleren en beheren van biologische landbouwprojecten.