biologische-karwij
karwij - 40 gram
Biologische karwij van Duqqa!

Artikelnummer

5018675

€ 3,39
Prijs per potje
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ingrediënten
Karwij*, *=biologisch

De kruiden en specerijen(mixen) van Duqqa! zijn biologisch gecertificeerd en gemaakt om het dagelijkse koken meer smaak te geven. Kruiden met een verhaal!
Karwij gaat goed samen met een aantal andere specerijen zoals anijs, koriander, knoflook, jeneverbes, peterselie, tijm en kaneel. Ook met citruselementen zoals de zoete kardemom. Zwarte peper voegt wat pit toe en gember heeft een aanvullende citrusachtergrond en zorgt voor een zekere warmte. Nootmuskaat en foelie kunnen ook voor een extra zoet component zorgen.

Smaakpartners zijn koolsoorten en bietjes, appel, rood vlees, eend en gans, vette vis samen met koriander, peper, uien,worst en venkel. Net als komijn gaat karwij gaat goed samen met verschillende zachte roodflora kazen (denk aan munster en chaumes) én in Zwitserse kaasfondue. Koekjes zijn er ook vaak blij mee en Kümmel (ook ‘kummel’ in het Nederlands, de Duitse vertaling van karwij) wordt ook verwerkt in bepaalde Zuid-Duitse en Oostenrijkse desembroden en dat gebeurt ook in de joodse traditie.