biologisch-kat-paté-multipack-8x
kat - pate multipack - 8x

Het diervoer van Yarrah wordt gemaakt van biologisch gecertificeerde ingrediënten en bevat geen onnatuurlijke kleur-, geur- of smaakstoffen.

Artikelnummer

5007388 

€ 62,32
€ 56,09
Prijs per doos

 

Aantal: 
Bestellen
Ingrediënten
Pate met zalm (MSC) : 77% vlees* en dierlijke bijproducten*, VIS en -bijproducten (MSC zalm 4%), mineralen, algen* (zeewier* 0,6%).
Pate met Kip & KALKOEN : 58% vlees* en dierlijke bijproducten* (kip* 22%, KALKOEN* 5%), mineralen, oliën* en vetten* (zonnebloemolie*), plantaardige bijproducten* (1,5% van gedroogde aloe vera*).
Pate RUND : 57% vlees* en dierlijke bijproducten* (RUND* 28%), mineralen, oliën* en vetten* (zonnebloemolie*), plantaardige bijproducten* (1% gedroogde chichorei*).
* = Biologisch

Deze deal bevat 8x: kat - paté multipack
8x 2x 100g Yarrah MSC Zalm Pate met zeewier
8x 3x 100g Yarrah Kalkoen Pate met Aloë Vera
8x 3x 100g Yarrah Rund Pate met cichorei

Een gevarieerd menu voor je kat met drie smaken graanvrije paté. Het biologische natvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat. Zuiver biologisch voer en dus vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je kat precies binnen wat hij nodig heeft.

De biologische kippen, kalkoenen en runderen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze vrij buiten hebben mogen lopen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen, kalkoenen en runderen. Kip en kalkoen hebben een goede verteerbaarheid en katten zijn er dol op. Biologisch rund is gecombineerd met biologische kip in de paté met rund en kip om de impact op het milieu te beperken, omdat kip een kleinere ecologische voetafdruk heeft dan rundvlees. MSC-zalm is rijk aan omega-3 en -6 vetzuren, heeft een ontstekingsremmend effect op vacht en huid en helpt de spieren van je kat soepel te houden.