biologische-rauw-power-yoghurt
rauw power - yoghurt - 1 liter
Allergenen: Bevat: MELK

Artikelnummer

2214

€ 3,49
€ 2,97
Prijs per fles
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ingrediënten
Rauwe volle MELK*, yoghurtcultuur (o.a. Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus), * = van biologische oorsprong

Allergenen
Bevat: MELK

Omdat de biologische Rauw Power yoghurt van biologische rauwe melk is gemaakt behoud het alle goede gezonde eigenschappen van rauwe melk. Door het fermentatie proces van 24 uur, is het veel langer houdbaar en heeft het nog veel meer voordelen.

Waarom biologische Rauw Power yoghurt goed voor ons is
- De yoghurt is gemaakt van volvette biologische rauwe melk, en daar is een zogenaamde AB-yoghurt cultuur aan toegevoegd: naast de gewone yoghurtbacteriën bevat hij ook de probiotische culturen Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium lactis. Deze bacteriën kunnen het maagzuur overleven en komen dus ook daadwerkelijk in de darmen terecht. Deze bacteriën helpen maag en darmen in de juiste balans te brengen. De EFSA erkent dat levende yoghurtbacteriën helpen bij de vertering van lactose, ook bij mensen die lactose-intolerant zijn.
- Doordat deze yoghurt niet verhit is, is deze iets dunner dan u gewend bent. De gebruikte cultuur (AB-yoghurt) geeft ook geen dikke yoghurt, maar is wel de beste cultuur voor de darmflora. Daarnaast worden er geen verdikkingsmiddelen of melkpoeder toegevoegd om de yoghurt dikker te maken.
- De fermentatietijd van de yoghurt is 24 uur, waardoor deze ook lichter verteerbaar wordt. Door het fermentatieproces en de biologische volle melk, bevat deze yoghurt ook een veel meer vitamine K2, vergeleken bij magere en halfvolle yoghurt. Fermentatie van melk verhoogt het gehalte tryptofaan. Dit aminozuur is onder andere de grondstof van serotonine, een gelukshormoon, wat op zijn beurt weer de voorloper is van het slaaphormoon melatonine.
- De smaak is mild en romig en heeft een zacht geurig yoghurtaroma.

De ideale bewaartemperatuur voor onze producten is 4 graden Celcius.
De PET-fles is vrij van BPA en ftalaten.