biologische-tapenade-tricolore
tapenade tricolore - 100 gram
Biologische tapenade tricolore van Leqrs - Zonder toegevoegde suikers - Glutenvrij - Veganistisch

Artikelnummer

32318

€ 2,89
Prijs per stuk
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Ingrediënten
Zonnebloemolie*, 25% zwarte Kalamata olijven*, groene olijven*, zongedroogde tomaten*, extra vergine olijfolie*, paprika*, water, knoflook*, azijn*, citroensap*, specerijen*. * van biologische oorsprong

Je kunt er natuurlijk allerlei middeltjes en stofjes aan toevoegen. Maar heb je dan nog de échte smaak? Proef je dan nog de échte ingrediënten? Bij LEQRS is alles puur én biologisch. Zonder toegevoegde rommel en zonder suiker. Een bekend recept in een eenvoudig schaaltje. Maar met de echte, authentieke smaak. Je proeft het verschil!

De verse tapenade Tricolore is een combinatie van de lekkerste Griekse Kalamata olijven, groene olijven en zongedroogde tomaten. De zonnigste Mediteraanse ingrediënten, verzameld in één eenvoudige tapenade. Deze tapenade is niet alleen biologisch, maar heeft ook nog eens geen toegevoegde suikers, is glutenvrij en vegan. Laat je verrassen!

Tip: Heerlijk op een vers broodje, als smaakmaker door een salade, of voor het marineren van vis of kip.

Waarom wij bij Biowinkel4you.nl voor Leqrs kiezen:
Leqrs = biologisch + koelvers; Leqrs blijft vers doordat het in de koeling staat. Conserveringsmiddelen en smaakstoffen zijn dus ook niet nodig. Bovendien is alles echt biologisch. Dus geen zelfbedacht keurmerkje, maar  het officiële Europese SKAL-keurmerk.
Leqrs = zonder rommel (bij leqrs doen ze niet aan toevoegingen)
Leqrs = zelfgemaakt
Leqrs = authentieke smaak
Leqrs = zonder suiker