biologisch-tapenade-zontomaat
tapenade zontomaat - 100 gram
Biologische tapenade zontomaat van Leqrs - Zonder toegevoegde suikers - Glutenvrij - Veganistisch

Artikelnummer

32315

€ 3,19
Prijs per stuk
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ingrediënten
Zonnebloemolie*, 26% zongedroogde tomaten*, tomatenpuree*, extra vergine olijfolie*, paprika*, pijnboompitten*, water, azijn*, citroensap*, specerijen*, zeezout. * = van biologische oorsprong

Je kunt er natuurlijk allerlei middeltjes en stofjes aan toevoegen. Maar heb je dan nog de échte smaak? Proef je dan nog de échte ingrediënten? Bij LEQRS is alles puur én biologisch. Zonder toegevoegde rommel en zonder suiker. Een bekend recept in een eenvoudig schaaltje. Maar met de echte, authentieke smaak. Je proeft het verschil!

Het gevoel dat je in Italië zit. In de zon, genietend van pure smaken. Echte tapenade zoals het hoort. Dus geen smaakstoffen of conserveringsmiddelen, maar wel biologisch, glutenvrij, zonder toegevoegde suikers en vegan. Dat is de verse tapenade Zontomaat van Leqrs!

Tip: Heerlijk op een vers stokbroodje, Turkse pide of crostini. Of in combinatie met vis en voor het op smaak brengen van sauzen.

Waarom wij bij Biowinkel4you.nl voor Leqrs kiezen
Leqrs = biologisch + koelvers; Leqrs blijft vers doordat het in de koeling staat. Conserveringsmiddelen en smaakstoffen zijn dus ook niet nodig. Bovendien is alles echt biologisch. Dus geen zelfbedacht keurmerkje, maar  het officiële Europese SKAL-keurmerk.
Leqrs = zonder rommel (bij leqrs doen ze niet aan toevoegingen)
Leqrs = zelfgemaakt
Leqrs = authentieke smaak
Leqrs = zonder suike