biologische-tofu-gember-en-knoflook
tofu gember & knoflook - 250 gram

Allergenen: Bevat: SOJA - Vegan - Glutenvrij - Lactosevrij

Artikelnummer

31634 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 2,99
Prijs per pak

 

Aantal: 
Bestellen

Ingrediënten
Tofu* (water. SOJAbonen* 30%. gember* 0.6%. stremsel: calciumsulfaat, knoflook* 0.2%), Ketjap SOJAsaus* (water. SOJAbonenSAP*. suiker. molasses*. zeezout. specerijen*), Tamari SOJAsaus* (water. SOJAbonen*. zout), natuurlijk knoflookaroma, natuurlijk gemberaroma, * = Biologisch

Allergenen
Bevat: SOJA

Met ProLaTerre kies je voor lekkere biologische en 100% plantaardige producten. Verrassend lekker en met veel variatie: goed voor jou, voor onze planeet én voor de dieren. Bij ProLaTerre kiezen ze bewust voor diervriendelijke alternatieven en streven ze naar plantaardige voeding voor iedereen.

Tofu is een veelzijdige, plantaardige vleesvervanger. Behalve gember en knoflook geeft ook de zoete ketjapmarinade deze tofu zijn lekkere smaak. Een goede vleesvervanger die gebakken bij bijna elk gerecht past. Ook lekker door rijst- of groentegerechten, dan eerst even in kleine stukjes bakken. Kortom een heerlijk 100% plantaardig product dat rijk is aan eiwitten en calcium. Naast dat deze tofu biologisch is, is hij ook nog eens vegan, glutenvrij en lactosevrij.