Beste klant,

Ook tijdens de coronacrisis blijven we u graag verwelkomen en bezorgen we uw booschappen graag aan huis. Op deze pagina leest u belangrijke informatie over onze werkwijze en de bezorging van uw bestelling met betrekking tot het coronavirus.

Maatregelen bij Biowinkel4you.nl
De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Vanzelfsprekend werken wij altijd met inachtneming van de strengste (hygiëne)maatregelen en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bezorging aan huis
- Uw bestelling zullen we tot nader order buiten bij de deur neerzetten of op de door u afgesproken plek als u niet thuis bent.
- Onze bezorgers hebben een desinfectiemiddel mee en we reinigen voorwerpen en handen regelmatig met extra reinigingsmiddelen. 
- We nemen graag kratten en andere retourspullen direct mee terug, gezien de vele bestellingen. Dit betekent dat we vragen om uw boodschappen over te pakken in uw eigen krat/shopper of vast binnen even uit te pakken. Onze bezorger helpt u graag buiten en op gepaste afstand met het ompakken, vraag hier gerust naar.
- Mocht het door omstandigheden niet lukken om de kratten direct te retourneren, dan zullen wij €5,- statiegeld per krat in rekening brengen. De factuur hiervan krijgt u toegestuurd per mail. We verrekenen het statiegeld bij retour van de kratten met de volgende bestelling.
- Samen met onze collega’s, leveranciers en transporteurs zullen we er alles aan doen om ons assortiment goed gevuld te houden.

mail Via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze werkwijze met betrekking tot het coronavirus en daarnaast natuurlijk de nieuwste aanbiedingen, actie's en actuele feitjes & weetjes. 
Je kunt je hier inschrijven.

Volgt u ons al op 
Facebook en Instagram

Mochten er vragen zijn dan graag even een mailtje naar info@biowinkel4you.nl of bel ons gerust op 085-4013163.

Hartelijke groet,
Team Biowinkel4you.nl