Beste klant,

Gezien de situatie rondom het coronavirus willen we u graag op de hoogte stellen van een aantal zaken. Op deze pagina leest u belangrijke informatie over onze werkwijze en de bezorging van uw bestelling met betrekking tot het coronavirus.

Online boodschappen doen bij Biowinkel4you.nl blijft gewoon mogelijk. Wij leveren zoals u van ons gewend bent uw boodschappen aan huis.
Online boodschappen doen is momenteel het veiligst en we blijven u graag verwelkomen als klant! Samen met onze collega’s, leveranciers en transporteurs zullen we er alles aan doen om ons assortiment goed gevuld te houden.

Maatregelen bij Biowinkel4you.nl
De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Vanzelfsprekend werken wij altijd met inachtneming van de strengste (hygiëne)maatregelen en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bezorging aan huis
- Uw bestelling zullen we tot nader order buiten bij de deur neerzetten of op de door u afgesproken plek als u niet thuis bent.
- Om persoonlijk contact en daarmee verspreiding van het coronavirus te beperken wordt fysiek contact vermeden en houden we een afstand aan van minimaal 1,5 meter.
- Onze bezorgers hebben een desinfectiemiddel mee en we reinigen voorwerpen en handen regelmatig met extra reinigingsmiddelen.
- We nemen graag kratten en andere retourspullen direct mee terug, gezien de vele bestellingen. Dit betekent dat we vragen om uw boodschappen over te pakken in uw eigen krat/shopper of vast binnen even uit te pakken. Onze bezorger helpt u graag buiten en op gepaste afstand met het ompakken, vraag hier gerust naar.
- Mocht het door omstandigheden niet lukken om de kratten direct te retourneren, dan zullen wij €5,- statiegeld per krat in rekening brengen. De factuur hiervan krijgt u toegestuurd per mail. We verrekenen het statiegeld bij retour van de kratten met de volgende bestelling.
- Niet alleen bij ons wordt extra besteld, maar ook bij de boeren en leveranciers. Een paar weken 'hamsteren' heeft dan ook tot gevolg dat er producten niet leverbaar zullen zijn. In dat geval ontvangt u van ons een mailtje met informatie hierover. We vragen uw begrip hiervoor.

mail Via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze werkwijze met betrekking tot het coronavirus en daarnaast natuurlijk de nieuwste aanbiedingen, actie's en actuele feitjes & weetjes. Je kunt je hier inschrijven.
Ook op onze social media kanalen zullen we regelmatig updates plaatsen. Ga naar onze Facebookpagina of neem een kijkje op Instagram.

Mochten er vragen zijn dan graag even een mailtje naar info@biowinkel4you.nl of bel ons gerust op 085-4013163.

Hartelijke groet,
Team Biowinkel4you.nl