Het is je misschien ontgaan, sinds kort hebben we bij Biowinkel4you.nl ook vlees in het assortiment! En dat is heerlijk en natuurlijk eerlijk, vlees. We werken samen met Rob Boeken. Rob is de eigenaar van OnzeBioslager Sinds de slagersvakschool is Rob met dit mooie slagersvak bezig.

OnzeBioslager werkt met de polderhoen en runderen van het ras Fleckvieh. Deze runderen worden gehouden voor hun melk en gaan daarna de wei in om op krachten te komen en weer extra aan te sterken en de spiermassa, het vlees dus, aan te laten groeien. Het is dus een rund met een dubbel doel! Het ras Fleckvieh (Nederlands: gevlekt vee) staat bekend om zijn heerlijke volle rundvlees smaak en diepe rode kleur.
 

OnzeBioslager heeft ook dry aged rundvlees!
In de dry aged koeling rijpt OnzeBioslager het rundvlees. Met een tijd van zes weken mag het rundvlees rijpen waarna het versneden wordt voor de consument in schone en panklare delen of porties. 

Varkensvlees van OnzeBioslager
Rob Boeken verwerkt het Bonte Bentheimer ras. Een bijzonder varkensras dat bekend staat om zijn smaak en mooie vetlaag. Buikspek, procureur of varkensoester, laat jouw inspiratie die van OnzeBioslager zijn! De biologische varkens hebben het hele jaar een uitloop naar buiten, daarnaast hebben zeugen die drachtig zijn toegang tot een weide waar vaak ook een modderpoel is. Een ultiem goed leven voor dieren, dat is waar OnzeBioslager voor staat en wij van Biowinkel4you.nl ook!

Welkomstkorting
Omdat Biowinkel4you.nl één jaar bestaat en wij ook helemaal fan zijn van het vlees van Rob Boeken, ontvang je nu 20% korting op al het vlees! Daar hoef je niks voor te doen, staat gewoon al in de webshop. Om er helemaal een feestje van te maken, de bezorgkosten zijn ook gratis! Het vlees assortiment vind je hier.
 
    15-10-2018 09:44     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.