Recept: Gehaktballen in tomatensaus

Een gemakkelijk gerecht met heerlijke gehaktballen in tomatensaus. Perfect voor bij de pasta of wat brood. Tip: gebruik hiervoor de ongebraden gehaktballen van Onze Bio Slager.

Ingrediënten
Gehaktballen
400 gram tomatenblokjes (uit blik)
125 gram snoeptomaatjes
Mozzarella
Knoflook
Verse basilicum
Olie of boter

Bereiding
Stap 1: Verwarm de oven voor 200 graden. 

Stap 2: Voordat de gehaktballen de oven ingaan, gaan we ze eerst een mooie gaar braden met een mooie korst. Dit doen we simpelweg in de pan met boter of olie met de knoflook. Als de ballen eenmaal een mooi bruin korstje hebben halen we ze eruit.

Stap 3: Pak een grote ovenschaal en plaats daarin de gehaktballen, samen met de tomatenblokjes, de cherrytomaatjes en verdeel de mozzarella over de schaal. Hierbij is het ook mogelijk om eventuele gewenste kruiden toe te voegen. De schaal gaat vervolgens voor 25 minuten de oven in. Om het gerecht af te sluiten kan je wat blaadjes basilicum toevoegen zodra de schaal uit de oven is.

Stap 4: Dit gerecht is heerlijk te serveren bij pasta of wat brood, eet smakelijk!

  Biowinkel4you.nl     02-11-2022 10:36     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.