reinigende-handgel-weleda
reinigende handgel - weleda - 250 ml
Reinigende handgel van Weleda - Vegan

Artikelnummer

84630

ÔéČ┬á8,99
Prijs per stuk
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Ingrediënten
Alcohol, Water, Glycerine, Tea Tree Olie**, Citroenolie**, Zoete sinaasappelolie**, Xanthaan, Coco-Glucoside, Limoneen*, Linalool*, Citral*. * verkregen uit natuurlijke etherische oliën, ** = van biologische teelt
 
  • Zacht voor de huid
  • Dermatologisch getest
  • Met zuiver plantaardige alcohol


Deze frisse en 100% natuurlijke handgel met zuiver plantaardige alcohol is speciaal ontwikkeld om de handen grondig te reinigen. Het hoge alcoholpercentage in combinatie met de etherische olie van tea tree helpt de handen te beschermen tegen bacteriën en ziektekiemen. Door de aanwezigheid van hoogwaardige plantaardige glycerine voelen de handen zacht aan.
 

Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid handgel aan op je handpalm, verdeel het vervolgens gelijkmatig over beide handen. Wrijf net zo lang in je handen tot ze droog aanvoelen. De gel trekt snel in en er blijft geen residu achter. Afspoelen is niet nodig.

Waarschuwing voor gebruik: Alleen geschikt voor handen. Niet inslikken. In geval van contact met de ogen, onmiddellijk met water spoelen. Ontvlambaar - verwijderd houden van vuur en hitte.