Bij Biowinkel4you.nl verkopen we chocoladepasta van Brinkers Food uit Enschede. Brinkers Food is in 1889 opgericht en is één van de belangrijkste producenten van de wereld als het gaat om chocoladepasta. Het bedrijf beschikt niet alleen over het SKAL en EKO-certificaat (biologisch gecertificeerd), maar onder andere ook over het fairtrade, glutenvrij en vegan certificaat.
Uit de 'La Vida Vegan' serie van Brinkers Food hebben wij de varianten chocoladepasta, chocoladepasta hazelnoot, chocoladepasta puur, amandelpasta en witte kokospasta in ons assortiment. 'La Vida Vegan' is Brinkers' eerste serie 100% biologische, vegan, palmolievrije, glutenvrije, sojavrije en Fairtrade chocoladepasta's. Door de rijke en volle smaken proef je dat er bij het maken van deze chocoladepasta's bewust en met zorg gekeken is naar de grondstoffen die gebruikt worden.

Dat niet alleen wij van Biowinkel4you.nl gek zijn op de 'La Vida Vegan' chocoladepasta's is al wel gebleken. Brinkers Food heeft met de 'La Vida Vegan' serie al verschillende prijzen gewonnen. In 2017 hebben ze de SWEETIE award gewonnen in de categorie Fairtrade. SWEETIE is een gevestigde en een van de meest begeerde prijzen van de zoetwarenindustrie. In 2018 hebben ze met de chocoladepasta hazelnoot de FFFA award (Free From Food Awards) gewonnen, waar de chocoladepasta als absoluut goddelijk werd bestempeld.

Doordat deze chocoladepasta's biologisch, vegan, palmolie-, gluten-, sojavrij en Fairtrade zijn, is dit een zeer geliefd product, dat veel mensen mogen hebben. Een uniek product dat bij ons te verkrijgen is in de varianten chocoladepasta, chocoladepasta hazelnoot, chocoladepasta puur, amandelpasta en witte kokospasta. Dat wordt smullen!
  Biowinkel4you.nl     28-08-2019 11:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.