We love coffee! Oftewel, wij houden van koffie! Want goede koffie begint bij goede bonen. Bij Biowinkel4you.nl verkopen we koffie van het merk BioCafé. Iedere dag tijdens de koffiepauzes genieten we zelf ook van zo'n heerlijk kopje koffie, om daarna weer vol energie aan het werk te gaan!

Met BioCafé kiest u voor duurzame koffie van topkwaliteit. De biologische bonen worden rechtstreeks bij kleine koffieplantages ingekocht, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan het welzijn van de koffietelers. De koffiebonen worden geplukt als ze helemaal uitgerijpt zijn. Want pas dán hebben ze een optimale smaak en aroma ontwikkeld.


Filterkoffie en koffiebonen 
De BioCafé 100% Arabica filterkoffie en 100% Arabica koffiebonen zijn van bonen uit Latijns Amerika. De medium branding zorgt voor een verrassende complexiteit van frisse tonen en donkere chocolade. Het resultaat is een milde koffie met een aromatische afdronk om elke dag van te genieten.

Koffiepads
Met BioCafé Dark Roast koffiepads zet je in een handomdraai een geurige kop koffie met een mooie crèmelaag. De melange van Arabica en Robusta bonen uit Peru en Mexico zijn donker gebrand op Italiaanse wijze. Het resultaat is een pittige koffie met een krachtige en lange afdronk.

Zowel de filterkoffie, koffiebonen als koffiepads zijn te vinden in
onze webshop. Net zoals koffiefilters, koffiemelk en suiker. Allemaal (h)eerlijke producten die jouw kopje koffie verrijken.

  Biowinkel4you.nl     30-09-2019 11:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.