Iedere maand lichten we één van onze leveranciers uit. Dit doen we omdat we je graag kennis laten maken met onze producten en onze samenwerkingen. Wij kiezen namelijk niet zomaar een leverancier, wij verdiepen ons in de idealen en het echte verhaal. Niet zomaar een verkooppraatje, maar willen verkopen omdat je de wereld een stukje mooier wilt maken. Deze week lichten we ONOFF SPICES uit, je leest het verhaal van Onno Stienen, oprichter en eigenaar van ONOFF SPICES.

Onno Stienen heeft liefde voor Thais eten. Onno, haalt biologische producten van Thailand naar Nederland en andere Europese landen. Door een bijbaantje in een eetcafé wakkert de interesse naar eten aan; hij haalt een kookcertificaat en krijgt de smaak dan echt te pakken. Op een particuliere kookopleiding in Thailand leert Onno van een Thaise chef de kneepjes van het vak.

onoff-spices-uitgelicht-biowinkel4you.nl


Terug in Nederland toont hij liefhebbers hoe Thais eten moet smaken, maar omdat hij merkt dat het niet gemakkelijk is om in Nederland aan echte Thaise producten te komen, is ONOFF SPICES voor hem de (bio)logische stap. ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta’s en woksauzen voor Europese fijnproevers.

De productie is duurzaam, met oog voor de natuur. Daarnaast ook sociaal, met aandacht voor de werkomstandigheden en inkomsten van de boeren in Isaan. De boeren verbouwen voor ONOFF SPICES onder meer pepers, limoenblad, knoflook en koriander. Die landbouwproducten bevatten geen kunstmatige groei- of bestrijdingsmiddelen. ONOFF SPICES doet geen concessies aan de smaak, die is echt Thais en echt lekker! Alle soepen, curry’s en woksauzen zijn zo samengesteld dat iedereen in een handomdraai een Thais gerecht kan opdienen, gewoon in je eigen keuken.

De maand augustus is de Aziatische maand bij BIowinkel4you.nl. Om je kennis te laten maken met onze Aziatische producten, ontvang je nu 10% korting op het gehele Aziatische assortiment. Gebruik kortingscode AZIE en haal de Aziatische keuken bij jou in huis!
 
  Biowinkel4you.nl     08-08-2018 01:56     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.