berken-anti-cellulite-olie-weleda
berken anti cellulite olie - weleda - 100 ml
Berken Anti Cellulite Olie van Weleda - Vegan

Artikelnummer

80015

ÔéČ┬á18,99
Prijs per stuk
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 
Ingrediënten
Abrikozenpitolie, Jojobaolie**, Tarwekiemolie, Compositie van natuurlijke etherische oliën*, Berkenbladextract, Extract van stekelige muisdoorn, Extract van rozemarijn blad**, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*. * = verkregen uit natuurlijke etherische oliën, ** = van biologische teelt

Verstevigt het bindweefsel en maakt de huid glad
  • Helpt cellulite te verminderen
  • Verstevigt de huid aantoonbaar
  • Maakt de huid elastischer en gladder
  • Met de fri pittige geur van cipres en grapefruit


Berken Anti Cellulite Olie bevat een uitgekiende combinatie van actieve plantenextracten die de vetafbraak in de onderste huidlagen stimuleren en de afvoer van afvalstoffen en vocht activeren. De tarwekiemolie en het olie-extract van rozemarijn bevorderen de doorbloeding en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en het bindweefsel.

Hoe te gebruiken?
2 maal per dag inmasseren gedurende 4 weken op een nog vochtige huid. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden als aanvulling de Berken Douchepeeling te gebruiken, om de inwerking van de actieve bestandsdelen te vergroten. De effecten worden versterkt wanneer u gezond eet en regelmatig beweegt. Vanwege vrijkomende afvalstoffen is het gebruik niet aan te bevelen voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.