Veel gestelde vragen:

Hierbij een aantal antwoorden op veelgestelde vragen en/of ter verduidelijking van uw bestelling. Staat het antwoord er niet tussen dan kunt u contact opnemen met Biowinkel4you.nl via telefoonnummer 085-4013163 of stuur een mail naar info@biowinkel4you.nl.

Wanneer is bezorgen gratis?

Bij Biowinkel4you.nl rekenen we géén bezorgkosten als je binnen de bezorgregio woont. Val je buiten de bezorgregio? Neem dan even contact met ons op, we kijken graag met je naar mogelijkheden! 

Hoe plaats ik een bestelling?

Om een bestelling te maken in de Biowinkel4you.nl kun je een account aanmaken, maar dat is niet noodzakelijk.

Wanneer word mijn bestelling geleverd?

Als je je bestelling plaatst voor woensdag 15.00 uur dan bezorgen we deze op vrijdag tussen 14.00 uur en 20.00 uur. Waarom we geen exacte bezorgtijd kunnen geven lees je bij bezorgregio.

Moet ik bij het afleveren thuis zijn?

Dat is fijn, maar niet noodzakelijk. Geef bij het afronden van je bestelling aan waar onze bezorger je bestelling kan achterlaten als je er niet bent, dit voorkomt dat wij het pakket nogmaals moeten aanbieden waar extra bezorgkosten voor in rekening worden gebracht.

Prijzen?

De prijzen in de webshop zijn inclusief BTW. De bezorgkosten worden getoond aan het eind van de bestelling. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling op vrijdag tussen 12.00 en 16.00 uur af te halen bij ons afhaalpunt in Winterswijk aan het Weurden 6 (oude Aldi).

Betalen?

Bij ons kun je met IDEAL betalen.
Ben je een bedrijf en wil je een factuur, mail ons dan via info@biowinkel4you.nl en wij zetten je account om naar een zakelijk account.

Zijn onze producten biologisch?

Alle producten van Biowinkel4you.nl zijn 100% biologisch. Biologische producten hebben het Europees biologisch keurmerk (het groene blaadje). Dit keurmerk maakt duidelijk dat het product voldoet aan de EU-regels voor biologische landbouw. Het logo staat verplicht op alle biologische producten die in de Europese Unie (EU) zijn geproduceerd. Daarnaast heeft de biowinkel de hoogst haalbare variant van het EKO-keurmerk, het assortiment is in alle productgroepen 100% biologisch.

EKO?

Biowinkel4you.nl mag met gepaste trots het EKO-keurmerk voeren omdat het meer wil doen dan de Europese wetgeving voor biologische productie voorschrijft. Hiermee verbinden wij ons aan de biologische principes; ecologie, eerlijk en zorg.

Wat houdt het Demeter keurmerk in?

Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouwbedrijven en de al dan niet verwerkte producten. De biodynamische landbouw stelt het ideaal van de zelfvoorzienende boerderij. De ideale boerderij heeft een gesloten kringloop waarin dieren de mest verschaffen voor productie, terwijl de dieren worden gevoed met gewassen van het eigen bedrijf. Alle afval en mest gaan terug naar de grond via compost. Het bodemleven en diepe wortelwerking zorgt dat nieuwe nutrienten worden aangevoerd uit de diepere ondergrond. Zo bereik je een zeer specifiek lokaal karakter en kwaliteit.