biologische-kat-paté-multipack
kat - pate multipack - 8x800 gram
Het diervoer van Yarrah wordt gemaakt van biologisch gecertificeerde ingrediënten en bevat geen onnatuurlijke kleur-, geur- of smaakstoffen.

Artikelnummer

5007388

€ 87,60
€ 78,84
Prijs per tray
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 7
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ingrediënten
Pate met zalm (MSC) : 77% vlees* en dierlijke bijproducten*, VIS en -bijproducten (MSC zalm 4%), mineralen, algen* (zeewier* 0,6%).
Pate met Kip & KALKOEN : 58% vlees* en dierlijke bijproducten* (kip* 22%, KALKOEN* 5%), mineralen, oliën* en vetten* (zonnebloemolie*), plantaardige bijproducten* (1,5% van gedroogde aloe vera*).
Pate RUND : 57% vlees* en dierlijke bijproducten* (RUND* 28%), mineralen, oliën* en vetten* (zonnebloemolie*), plantaardige bijproducten* (1% gedroogde chichorei*).
* = Biologisch

De lekkerste drie soorten Yarrah alu kuipjes zitten in deze Multi pack. Gemakkelijk om de maaltijden voor de kat te variëren. Volledig voer voor volwassen katten.
De multi pack kat bestaat uit:
2x 100g Yarrah MSC Zalm Pate met zeewier
3x 100g Yarrah Kalkoen Pate met Aloë Vera
3x 100g Yarrah Rund Pate met cichorei

Een gevarieerd menu voor je kat met drie smaken graanvrije paté. Het biologische natvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat. Zuiver biologisch voer en dus vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je kat precies binnen wat hij nodig heeft.

De biologische kippen, kalkoenen en runderen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze vrij buiten hebben mogen lopen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen, kalkoenen en runderen. Kip en kalkoen hebben een goede verteerbaarheid en katten zijn er dol op. Biologisch rund is gecombineerd met biologische kip in de paté met rund en kip om de impact op het milieu te beperken, omdat kip een kleinere ecologische voetafdruk heeft dan rundvlees. MSC-zalm is rijk aan omega-3 en -6 vetzuren, heeft een ontstekingsremmend effect op vacht en huid en helpt de spieren van je kat soepel te houden.