biologische-knoflookpoeder
knoflookpoeder - 40 gram
Biologische knoflookpoeder van Duqqa!

Artikelnummer

5018678

€ 4,49
Prijs per potje
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ingrediënten
Knoflook*, *=biologisch

De kruiden en specerijen(mixen) van Duqqa! zijn biologisch gecertificeerd en gemaakt om het dagelijkse koken meer smaak te geven. Kruiden met een verhaal!
De smaak doet meteen denken aan schotels uit Zuid-Europa, Azië en Noord-Afrika, maar inmiddels is de geur en smaak van knoflook doorgedrongen in alle keukens van de wereld. Daarom is het poeder een ‘quick fix’ voor iedereen die snel iets aantrekkelijks wil presenteren. Hoewel het milder is dan verse, geeft het toch een vrij geconcentreerde smaak af, dus voorzichtig doseren.

Gebruik
Knoflookpoeder kun je aan zo goed als alle hartige gerechten toevoegen. De ‘smaakversterker’ combineert goed met de meeste (verse) kruiden en specerijen. Saai wordt boeiend, gewoon door er wat knoflookpoeder over te strooien.
Knoflook is essentieel in sauzen als aïoli, allioli, skordalia (Grieks), rouille, tarator, pesto), maar die sauzen worden uitsluitend met verse knoflook gemaakt. Het poeder biedt een snelle oplossing om gerechten toch iets knoflookachtigs mee te geven.