Ingrediënten
Cherrytomaat* (92%), extra vierge olijfolie* (2,5%), kappertjes* (1,47%), ui*, zeezout, zwarte olijven* (0,7%), groene olijven* (0,7%) %), basilicum* (0,3%), peterselie*, zwarte peper*, knoflook*, citroenschil*, wilde venkelzaad*, hete peper*. * Van biologische landbouw
Kant-en-klare biologische, glutenvrije, vegan saus voor pasta. Deze saus vertegenwoordigt de traditie van Siciliaanse families die elk jaar in de zomer bijeenkomen om saus te bereiden die het hele jaar door bewaard kan worden. Gemaakt met verse tomaten, zonder toevoeging van stoffen die de samenstelling zouden kunnen veranderen. Allemaal gezond, natuurlijk en biologisch. Bij Convivia maken ze de salsa pronta di pomodoro ciliegino met kerstomaatjes, typisch voor Pachino (gemeente Syracuse). Deze cherrytomaten hebben een zoete en aromatische smaak en worden in het zomerseizoen met de hand geoogst en verwerkt met traditionele, eenvoudige en authentieke processen.
De saus hoeft enkel opgewarmd te worden, hij hoeft niet gekookt te worden.
Na openen gekoeld bewaren en binnen 3/4 dagen consumeren.