Recept: Vegetarische Thaise gele curry met bloemkool en aardappel

Dat ziet er lekker uit hè?! Deze heerlijke Thaise gele curry met bloemkool en aardappel bereid je in slechts 5 stappen, in 15 minuten.

Ingrediënten – 2 personen
1 zakje Thaise gele/yellow curry paste - OnOff
1 blikje Thaise kokosroom - OnOff
200 gram bloemkool in roosjes
1 grote gekookte aardappel in blokjes
1 eetlepel tamari (classic)
1 bosui in reepjes

Bereiding
Stap 1: Maak een gele curry door de currypasta te verhitten in de kokosroom.
Stap 2: Voeg de aardappel toe en laat de curry 10 minuten koken.
Stap 3: Voeg de bloemkool toe en kook tot de aardappel en de bloemkool gaar zijn.
Stap 4: Breng op smaak met de sojasaus.
Stap 5: Garneer met bosui.

Tip: Serveer met gestoomde pandanrijst.
Tip: Laat je groenten niet te gaar koken, je wilt nog wat beet hebben. Je kunt de groenten ook eerst stomen.
Tip: Ook lekker met wortelen.

    28-02-2024 13:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.