tandvleesbalsem-weleda
tandvleesbalsem - weleda - 30 ml
Ingrediënten Water, Alcohol**, Glycerine, Xanthaan, Extract van echte salie blad**, Extract van kamillebloesem, Extract van ratanhiawortel, Extract van mirre, Lactose, Extract van...

Artikelnummer

80115

€ 8,49
Prijs per stuk
Het aantal Bio-punten dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Ingrediënten
Water, Alcohol**, Glycerine, Xanthaan, Extract van echte salie blad**, Extract van kamillebloesem, Extract van ratanhiawortel, Extract van mirre, Lactose, Extract van paardenkastanje, Fluoriet (in hoog verdunde vorm), Kieseriet (in hoog verdunde vorm), Aroma*, Limoneen*, Linalool*. * verkregen uit natuurlijke etherische oliën, ** = van biologische teelt
 
  • Helpt gevoelig en geirriteerd tandvlees voorkomen
  • Verbetert de conditie van het tandvlees
  • Geeft een fris gevoel en een langdurig frisse adem 


Een lichte massage met Tandvleesbalsem geeft verlichting bij rood en gevoelig tandvlees en werkt preventief. Regelmatig masseren met de balsem maakt het tandvlees sterk en bestendig tegen bijvoorbeeld de druk en de wrijving die dikwijls wordt veroorzaakt door gebitsprothesen.
Let op: Dit product bevat pepermuntolie. Om deze reden raden wij af om dit product te gebruiken in combinatie met  homeopathische middelen.
 

Hoe te gebruiken?
Breng na het poetsen een kleine hoeveelheid balsem aan met de vinger of met een soepele tandenborstel en masseer zachtjes. In geval van prothesen, wrijf het deel in dat in contact komt met het tandvlees of het gehemelte. De balsem geeft het beste effect als je na het aanbrengen gedurende een half uur niets eet of drinkt, zodat deze goed kan intrekken.