Bij Biowinkel4you.nl verkopen we drinkwater van het merk Earth Water. We hebben er bewust voor gekozen om dit water aan u aan te bieden.

Water is van levensbelang. Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Bij Biowinkel4you.nl verkopen we drinkwater van het merk EARTH Water. We hebben er bewust voor gekozen om hun water aan u aan te bieden. 100% van de nettowinst die EARTH Concepts realiseert met de verkoop van hun producten, wordt afgedragen om waterprojecten te financieren. Ze investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. EARTH Concepts heeft, mede met de hulp van partners, reeds een bedrag van € 1.243.489 kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd in Azië en Afrika.

Het zuivere Nederlandse mineraalrijke EARTH Water is gebotteld aan de kleinschalige waterbron van Anl’eau. Deze bron is gevestigd in het beschermde, groene natuurreservaat: “het Hunzedal” in de provincie Drenthe. Door waterkenners wordt Anl’eau genoemd als een van de beste waterbronnen van Europa. De bronnen in het beschermde waterwingebied pompen zuiver mineraalwater op van een diepte van circa 150 meter. Dit grondwater is in de Middeleeuwen als neerslag gevallen op de Hondsrug; in een periode dat mensen nog geen schadelijke stoffen gebruikten. Na een lange reis van circa 1.000 jaar door de diepe ondergrond, heeft het langzaam veel mineralen opgenomen.

Bij Biowinkel4you.nl zijn zowel de Earth  Water still als de Earth Water Sparkling verkrijgbaar. De PET-fles is ideaal voor onderweg en is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Handig om mee te nemen of uit te delen! Geniet van EARTH Water en draag bij aan duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is.
  Biowinkel4you.nl     14-08-2019 13:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.